Opiniile pacienților noștri

"Bună, am auzit de dr. Morad acum un an, la Constanța. Mereu mi-am dorit buze voluminoase, am încercat tot felul de rujuri și trucuri băbești, dar nu cu rezultate maxime. Așa că m-am dus pentru o mărire de buze cu acid hialuronic și a iesit exact cum am vrut."
Ana, București
"Am avut o intervenție pentru ridurile de expresie, cele din jurul gurii. După consultația gratuită m-am convins și am rămas pentru umplerea ridurilor. A fost ok, nu am avut vânătăi și nici umflături."
Steliana Costea, București
" Până acum am consultat mai mulți medici și asta înseamnă ca am dat și o groază de bani pe consultații. Am ajuns și la dl. dr. Morad unde consultația este gratuită. Problema mea a fost acneea, sunt la a doua sedință de peeling și deja se văd rezultatele. "
Ancuța, Ploiești
"Eu am vrut să îmi albesc cearcănele și mereu am tot amânat pentru ca îmi era frică. Tot citisem că trebuie făcută anestezie. Dr. Iancu nu mi-a facut anestezie, mi-a aplicat o cremă și nici nu a durut."
Beatrice, București
"Se vede experiența pe care o are în Israel."
Raluca
" Prietenii mă felicită acum pentru cât de intinerit și odihnit arăt după tratamentul cu Botox."
— Monica Bădescu
" Toată viața am suferit datorită urmelor lăsate de acnee, dar după peeling-ul chimic totul s-a schimbat. Acum pielea mea este netedă și curată, vă mulțumesc! "
Rodica Stroe (36 ani)
"Vă pot spune că am făcut tratamentul pentru corectarea ridurilor și a cearcanelor cu grăsime proprie prin lipofilling, mă simt foarte bine iar acum prietenii și colegii îmi spun adesea că arăt mult mai întinerită."
Doina P.
"În martie 2011 am apelat la abdomenoplastie, a treia operație din viața mea după ce am dat naștere celor doi copii. Această operație m-a ajutat să scap de colăceii de grăsime din jurul taliei și de pielea în exces. E vară și acum mă simt întinerită după ce primesc complimente referitor la noul meu aspect. Mulțumesc echipei și domnului doctor."
Elena (37 ani), Pitești
"L-am văzut pentru prima oară pe dl. doctor la Observator când vorbea de tratamentul împotriva transpirației excesive. Am făcut tratamentul și acum nu mai transpir în exces. E grozav rezultatul după numai 10 minute de tratament."
Marius (28 ani)
Dacă doriți să vă exprimați și dumneavoastră părerea, scrieți-ne la rubrica CONTACT și vă vom posta opiniile aici. Vă mulțumim!