Va doriti sa apelati la tratamente de estetica medicala, chirurgie plastica sau tratamente cu laser si IPL, ati aflat deja despre clinicile Luxury Aesthetics, insa faptul ca sunteti din afara Capitalei reprezinta un impediment? Internetul nu cunoaste frontiere fizice, prin urmare clinica Luxury Aesthetics a lansat programul de ”Consultatii online”, in premiera in Romania!

Dr. Morad Iancu, medic estetician renumit, va efectua personal consultatiile gratuite, prin intermediul platformelor de comunicare online (Skype, FaceTime etc.). Consensual cu dorintele si necesitatile dvs. particulare, veti primi recomandari profesioniste si o schema de tratament personalizata. Astfel, veti putea cunoaste profesionistul din spatele clinicilor Luxury Aesthetics, veti primi toate informatiile necesare referitoare la tratamentele dorite, si veti putea face alegerile optime, fara niciun risc!

O varietate de tratamente estetice, efectuate cu cele mai avansate si eficiente metode si tehnologii, intr-un mediu extrem de sigur, va sunt puse la dispozitie, pentru armonizarea aspectului fizic si redarea increderii in propria imagine! Completati acum formularul de mai jos pentru a beneficia de o consultatie online gratuita cu medicul estetician Morad Iancu!

Completati formularul de mai jos pentru programari in cadrul clinicilor LUXURY AESTHETICS. Va vom raspunde în cel mai scurt timp!

Nume*

E-mail*

Telefon*

Subiect*

Mesaj*