Biografie

  • Dr. Iancu este cetatean roman, nascut in Israel la21 Iunie 1982.
  • Inrolat voluntar la 15 ani in cadrul organizatiei de Cruce Rosie din Israel, tanarul Morad Iancu cunoaste pentru prima data realitatea dura a contactului cu suferinta imediata. Ceea ce ar fi putut fi o experienta traumatizanta se dove deste a fi fost germenele unei pasiuni transformata ulterior in meserie.
  • Medicina o faci cu pasiune sau mai bine nu o faci deloc. Pornind pe acest drum cu vointa de a deveni un adevarat specialist, obtine o bursa de studii in Romania in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti.
  • In facultate pe parcursul stagiilor de pregatire este expus unor situatii fericite, ca nasterea unui copil, dar si contactului cu bolnavi cronici, cu accidentati, cu ultimile clipe ale unui pacient. Realizand ca suferinta din spitale e pe punctul de a-i afecta firea deschisa si pozitiva si impulsionat de dragostea de frumos, Dr. Iancu alege sa se specializeze in chirurgie plastica-reconstructiva.
  • Dupa sase ani de studiu intr-o facultate extrem de exigenta, Dr. Iancu calatoreste in Israel si apoi in SUA pentru a studia sub indrumarea unor specialisti in medicina estetica de renume international. Ulterior revine in Romania cu o bursa de merit pentru specializare in chirurgie plastica.
  • Se formeaza ca specialist in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a spitalului Grigore Alexandrescu, sub indrumarea Profesor Dr. Dan Enescu, vindecand zilnic cazuri medicale de natura plastica printre care arsuri, traumatisme si malformatii la copii.
  • Dr. Morad Iancu este fondator al clinicii Luxury Aesthetics din Bucuresti, unde efectueaza tratamente de medicina estetica neinvaziva. De asemenea efectueaza tratamente in cabinetele clinicii din Constanta si Tel Aviv.
  • Pe langa predilectia pentru tratamentele minim invazive Dr. Iancu este preocupat de obtinerea unor curbe naturale, in armonie cu trasaturile fundamentale ale pacientului. Renumele de "medicul vedetelor" e o dovada ca rezultatele pot fi spectaculoase chiar si cand se plaseaza in limitele naturaletii.