Clinicile Luxury Aesthetics au devenit prima optiune a vedetelor din Romania, in materie de tratamente estetice avansate, cu rezultate sigure si rapide, datorita increderii dobandite in profesionalismul si maiestria medicilor, precum si in tehnologiile de ultima generatie, atent selectionate.

Constiente ca imaginea exterioara impecabila este imperios necesara pentru a reprezenta un exemplu demn de urmat in societate, vedetele autohtone acorda atentie predilecta modului in care arata. Exigent judecate de mass-media, dar si de catre persoanele aflate in afara vizorului public, vedetele sunt plasate pe un piedestal si nu au voie sa arate altfel decat ireprosabil. Secretele acestora ale aparitiilor perfecte, ale tineretii prelungite, tenului fara cusur si radiant, precum si ale formelor fizice de invidiat, le poti descoperi si tu in clinicile Luxury Aesthetics! Intra intr-o incursiune in lumea stralucitoare a esteticii, alaturi de vedetele tale preferate!

Personalitati publice precum Catalin Botezatu, Tania Budi si Razvan Ciobanu au devenit clienti fideli ai clinicilor Luxury Aesthetics. Urmareste-le testimonialele si afla la ce tratamente estetice au apelat si care au fost rezultatele! Ai grija de tine precum o vedeta, la clinica Luxury Aesthetics!Renumele de "medic estetician al vedetelor", ce obtine rezultate spectaculoase prin metode minim invazive l-au facut pe Catalin Botezatu sa testeze "pe propria piele" tratamentele Dr. Morad Iancu.

Incantat de rezultate, Catalin Botezatu recomanda manechinelor, dar si tuturor celor ce din respect pentru propria persoana doresc sa-si mentina tineretea si frumusetea, sa aleaga Luxury Aesthetics si interventiile spectaculoase ale Dr. Morad Iancu.