Politica de confidentialitate si Negarea actiunilor

Politica de confidentialitate

Atunci cand vizitati site-ul nostru, www.clinica-luxury.ro , unele informatii personale, cum ar fi e-mail, adresa postala, telefon si fax nu sunt facute publice si nu sunt destinate spre a fi vizualizate de catre alte persoane. Aceste informatii sunt folosite doar in cadrul clinicii pentru a alcatui un profil complet al pacientului, ce au caracter personal.

In ce scop sunt folosite datele dvs.

Informatiile ce contin date personale, sunt stocate, pe termen nelimitat si sunt utilizate doar in scopul serviciilor de dezvoltare din cadrul clinicii de estetica medicala. Astfel, datele confidentiale nu vor fi aratate / instrainate altor persoane sau organizatii. Departamentul de marketink va utiliza, in mod corect – fara a face apel la spamuri, doar daca doriti sa fiti abonati) adresa de e-mail pentru a va informa de noutatile in materie de medicina estetica din cadrul clinicii.

Negarea actiunilor

Textele destinate informarii (fara date personale) pot fi, intr-o oarecare masura - incorecte, incomplete, neactualizate. Departamentul de relatii publice poate face modificari la materialele de pe site sau la produsele descrise in acesta, in orice moment, fara a face vreo notificare. Orice informatie care figureaza pe site-ul nostru este oferita pentru indrumare si nu este destinata a fi definitiva. In conformitate cu legea, oferim acest site spre informare, excluzand declaratiile, conditiile si alti termeni, care ar putea avea impact negativ pentru site. Orice utilizare a internetului poate suporta riscurile specifice. Aceasta clauza nu afecteaza drepturile dvs. statutare. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul altor site-uri, care nu au legatura cu domeniul nostru de activitate. La fel si in ceea ce priveste legaturile unor link-uri, in cadrul site-ului nostru, datorita erorilor de tip IT care pot sa apara. Daca intalniti astfel de cazuri si vreti sa faceti o plangere, va rugam sa ne scrieti detaliile pe adresa de e-mail, si vom lua in considerare eliminarea link-urilor ce au caracter necorespunzator.