Intrati in programul nostru de loialitate si beneficiati de tratamente cadou din partea noastra!

Clinicilor Luxury Aesthetics au lansat programul de loialitate, cu scopul de a exprima gratitudinea fata de clientii fideli.

Va multumim ca ati ales serviciile clinicilor Luxury Aesthetics! Va multumim pentru încrederea acordata, revenind de fiecare data in clinicilor noastre. Prezenta, sustinerea si satisfactia clientilor nostri, care ne devin în acelasi timp si prieteni, ne motiveaza în fiecare zi sa progresam în profesia medicala careia ne dedicam complet, pentru a va oferi cele mai avansate si inovative tratamente estetice!

Clinicilor Luxury Aesthetics va recompenseaza loialitatea cu un tratament GRATUIT, dupa fiecare 3 tratamente efectuate, cu acid hialuronic si botox! Fie ca optati pentru tratamentul ridurilor de expresie cu botox sau de umplere a ridurilor profunde cu acid hialuronic, estomparea cearcanelor, augmentarea si remodelarea buzelor, evidentierea pometilor cu acid hialuronic, tratamentul împotriva transpiratiei excesive cu botox sau procedura de rinoplastie fara operatie, va inscrieti automat în programul VIP demarat si prin urmare, veti primi bonus fiecare al patrulea tratament!

O varietate de tratamente estetice avansate, efectuate cu cele mai bune si durabile substante de pe piata, intr-un cadru medical in perfecta siguranta, de catre dr. Morad Iancu, medic estetician cu vasta experienta atat la la nivel local, cat si international, conform unei scheme de tratament personalizate, riguros realizate, va sunt puse la dispozitie, în serviciul îmbunatatirii semnificative a aspectului fizic.