1. Epilare de lunga durata
  2. Intinerirea faciala cu laser: Face rejuvenation
  3. Leziuni vasculare
  4. Leziuni hiperpigmentare: Photo rejuvenation
  5. Tratamentul acneei
  6. Tratamentul cicatricilor
Lumea medicala se schimbă rapid, inregistrand progrese tehnologice, mai ales in domeniul aparaturii laser. Aceasta se foloseste in medicina estetica pentru a trata diferite imperfectiuni.
Clinica noastra gazduieste o sectie de aparatura medicala, cu multiple intrebuintari, cuprinzand o gama larga de aparatura Laser si IPL. Numai un personal specializat, capabil să analizeze fototipul fiecărei persoane, cu informații detaliate despre necesitațile fiecarui client in parte, vă poate conferi siguranța și incredere că ați ales bine. Obiectivul principal este obtinerea de rezultate maxime cu ajutorul celor mai eficiente dispozitive medicale necesare diagnosticarii si tratarii pacientilor. Inapoi sus

1. Epilare de lunga durata

Epilarea de lunga durata are ca scop eliminarea radacinii firului de par. Pentru acest tratament sunt folosite generatoare IPL si lasere cu puteri ridicate, diferite de tratamentele cosmetice. Aparatele IPL emit radiatie luminoasa pe mai multe lungimi de unda si cu orientari multiple ale razelor. Epilarea cu laser se bazeaza pe faptul ca foliculul pilos contine melanina care absoarbe energia radiatiei luminoase si o transforma in caldura distrugand treptat radacina.

2. Intinerirea faciala cu laser: Face rejuvenation

Este un tratament inovativ, fiind eficient in tratarea leziunilor de imbatranire ale pielii. Laserul este cel care sta la baza acestui tratament, avand ca rezultat reducerea ridurilor si imbunatatirea texturii tenului. Rezultatele se obtin prin exfolierea controlata a stratului superficial al pielii, caldura degajata prin lumina laserului stimuland procesele naturale de refacere a fibrelor de colagen si elastina din derm. Cu ajutorul generatoarelor IPL putem trata petele hiperpigmentare aparute odata cu imbatranirea tenului, acest proces avand denumirea de photo-rejuvenation.

3. Leziuni vasculare

Leziunea vasculara se produce datorita vasodilatatiei, are o culoare roz-rosiatica sau mov. Astfel de leziuni se pot intalni oriunde pe suprafata corpului, dar mai ales in cazul femeilor, in zona coapsele si a gambelor. In acest caz, tratamentul indicat este cel cu laser. Leziunile sunt distruse - sangele nu va mai circula prin ele, iar aspectul neplacut din punct de vedere estetic va fi indepartat. Inapoi sus

4. Leziuni hiperpigmentare: Photo rejuvenation

Problemele hiperpigmentare au loc datorita urmatorilor factori: expunerea indelungata la radiatiile ultraviolete, utilizarea excesiva a solarului, factori externi, dezechilibrarile hormonale. Zonele specifice hiperpigmentarii sunt la nivelul fatei, decolteului si a mainilor. Pentru tratamentul leziunilor de hiperpigmentare este indicat tratamentul cu IPL. Lumina intens pulsata vizeaza melanina din leziune si o distruge cu ajutorul caldurii.

5. Tratamentul acneei

Acneea este produsa de o inflamatie a porilor (puncte negre, puncte albe, cosuri, chisturi, noduli care pot aparea pe fata, gat, piept, spate, brate). Pentru eliminarea acneei este indicat tratamentul cu laser, fiind o terapie locala, nedureroasa, fara efecte secundare. Procedura actioneaza prin efecte bio-stimulante, regenerand si repararand tesuturile, accelerand procesul de cicatrizare a leziunilor acneice. Inapoi sus

6. Tratamentul cicatricilor

Cicatricile se formeaza in urma vindecarii unei rani, fiind o excrescenta de colagen sub piele. Culoarea si forma se pot modifica in timp datorita vaselor de sange si a celulelor formate in exces. Inlaturarea aspectului neplacut se efectueaza cu ajutorul laserului.