Cursuri de initiere pentru medici

Training – Utilizarea corecta a Toxinei Botulinice

  • Zilele de training pentru utilizarea corecta a toxinei botulinice injectabile au loc in cadrul CLINICII LUXURY AESTHETICS, sub atenta indrumare a DR. IANCU MORAD.
  • Acest curs ofera informatii cuprinzatoare si de formare in utilizarea toxinei botulinice de tip A. Partea teoretica a Cursului include: anatomia fetei, procesul de imbatranire, indicatii si contraindicatii pentru administrarea produsului, dozarea corecta, tehnici eficiente de administrare, longevitatea rezultatelor, posibile complicatii, feedback-ul pacientului.
  • Cursul de o zi incepe la ora 9.30 am si se desfasoara pana la 5.30 pm, cu pauza de pranz de 1h. Cursantii vor viziona prezentari cu informatii detaliate despre muschii fetei si date complete cu privire la toxina botulinica de tip A, mai apoi, urmand ca DR. IANCU MORAD sa faca demonstratii practice. Acest curs ofera oportunitatea de a viziona indeaproape intreg procesul (de la consultatie pana la executarea tratamentului). Cursantii primesc acasa un pachet informativ.
  • In medie, pe perioada cursului, DR. IANCU MORAD va administra tratamentul pe cativa pacienti, variind de la pacienti care vin pentru prima data - la cei care au facut deja acest tratament de mai mult timp. Dupa exemplificare, cursantii pot face demonstratii.
  • Dupa terminarea cursului, participantii pot ramane, in cazul in care doresc, sa lamureasca unele aspecte.

Training Fillere - substante de umplere

  • Cursurile de instruire pe tema substantelor de umplere de uz cosmetic au loc sub atenta indrumare a DR. IANCU MORAD.
  • Acest curs ofera informatii cuprinzatoare si de formare in utilizarea acidului hialuronic. Partea teoretica a Cursului include: anatomia fetei, imbatranirea ei, tipul de umplere, indicatii si contraindicatii pentru administrarea produsului, evaluarea de tip si de gradul de utilizare pentru fiecare zona, dozarea corecta, tehnici eficiente de administrare, longevitatea rezultatelor, posibile complicatii, asteptarile pacientului asupra rezultatelor finale, feedback-ul pacientului.
  • Cursul incepe la ora 9 am si se desfasoara pana la 5.30 pm, cu pauza de pranz de 1h. Cursantii primesc acasa un pachet informativ cu privire la aceasta tehnica.
  • Intre 4 si 5 pacienti vor participa la curs (care se afla in stadiu diferit de tratament pe baza de acid hialuronic). DR. IANCU MORAD va face demonstratii practice cu ajutorul acestora. Medicii cursanti sunt instruiti, cu posibilitatea de a adresa intrebari. Acestia vor viziona prezentari cu informatii detaliate despre fata, si in special utilizarea substantei de umplere pe diferite zone: pometi, cearcane, riduri nazolabiale, buze.
  • Dupa terminarea cursului, participantii pot ramane, in cazul in care doresc, sa lamureasca unele aspecte.
Pentru datele următoarelor sesiuni de instruire sau detalii legate si de alte traininguri de specialitate, persoanele interesante sunt rugate sa contacteze personalul clinicii LUXURY AESTHETICS pe adresa clinicii contact@clinica-luxury.ro sau la numarul de telefon 0723 17 13 16.